Klik herunder og se billeder af en typisk massage af lægge, ryg, skuldre, nakke osv.


 

Mine behandlinger


Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en afspændende massage der foretages af en massør med lægeeksamineret uddannelse i fysiologi og anatomi og som har bestået en praktisk eksamen i fysiurgisk massage.

Den fysiurgiske massage består hovedsageligt at tryk, æltninger og gnidninger. Denne massageform virker ved, at massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres tilhæftning. Dette medfører en øget blodgennemstrømning samt udskilning af ophobede affaldsstoffer i musklerne.

Kredsløbet bliver derved stimuleret, muskelbalancen øget samtidig med at immunforsvaret aktiveres.


Massagen virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler, samtidig med at kroppens udskilning af affaldsstoffer øges. Derved opnås større bevægelighed i muskler og led.

Fysiurgisk massage har i langt de fleste tilfælde ligeledes en yderst positiv indflydelse på en anspændt og/eller stresset psyke.

Triggerpunkt-akupunktur

Jeg benytter mig også af triggerpunkt-akupunktur, hvor behandlingen foregår med nåle - det kan være i tilfælde, hvor de aktive triggerpunkter er for ømme at få massage på.

Et triggerpunkt er som en lille knude i muskelvævet. Det opstår i forbindelse med længere tids overbelastning eller traumer og skaber en permanent spændingstilstand (såvel fysisk som psykisk) i musklen med gener såsom smerte og bevægelsesreduktion.

Triggerpunkt-terapi gør det muligt at behandle de dybereliggende muskler og komme dybt ind i musklen. Triggerpunkt-terapi har vist sig yderst virksom til lidelser som f.eks.

Triggerpunktbehandling indgår som en del af min fysiurgiske massag


Organmassage

Organmasssage er godt, hvis du bøvler med:

Hvordan foregår en organmassage?

Organmassagen tager udgangspunkt i maven(abdomen) som center for behandling, der kan forbedre funktionen af lymfen, blodkredsløbet, nervestystemet, fordøjelsen og energibanerne. En organmassagebehandling varer ca 1 time.

Organmassage er en blid massage af maven, navlen og områder omkring de indre organer. Jeg tænker vores mave som vores hjerne nummer 2, meget at det vi rationelt kan styre udenom med hjernen kan vi ikke snyde maven for og vi vil typisk få en reaktion derfra.

Læs mere om CNT organmassage her


Kranio sakral terapi – KST

Kranio sakral terapi er en række blide teknikker, som kan bruges til at justere dysfunktioner i bl.a kraniet.

Vores fantastiske krop er indrettet til at forsøge at kompensere for vores forskellige små skævheder og dårlige vaner. Men nogle gange skal kroppen have hjælp til at løse dens små problemer. Problemer i kraniet kan bl.a komme fra fødslen, dårlige vaner, arbejde, skader samt psykiske problemer.

Hvis der er dysfunktioner i kraniet, kan det komme til udtryk i form af:

Det er en helt unik form for behandling, fordi den kan afhjælpe problemer i vores centralnervestystem – for hvis vores computer ikke fungerer så gør vi heller ikke.

Længden på behandling kan variere mellem en halv og en hel time – og kan meget fint kombineres alm fysiurgisk massage.